Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biopont Édesítőszerek, szirupok

Rendezés:

Biopont Agave szirup 300 g

1.289 Ft

Szeretnéd valamilyen természetes növényi édesítővel helyettesíteni a cukrot és a mézet? Nem tudod mit válassz? Segítünk! A Biopont Agave szirup tökéletes kezdet, ha meg akarsz szabadulni a finomított cukroktól!

Igen jól oldódik, ezért használhatod sütemények, édességek, kekszek vagy bármilyen sült és főtt étel, tea, kávé és más reggeli italok édesítésére is!

Biopont Rizsszirup 300 g

1.185 Ft

Növényi alapú édesítőszer? Rizsből szirup? A rizs igen népszerű köret, de tudtad, hogy édesítőszer is készülhet belőle? Ráadásul egészséges!

A rizsszirup természetes, teljes kiőrléssel előállított növényi édesítőszer. Előállításának alapja, hogy lebontják a rizsben található rostokat és a kívánt állag eléréséig főzik. Az így kapott szirup fele összetett szénhidrát, 45%-a maltóz és mindösszesen 3%-a glükóz. A finomított fehér cukorral szemben a maltóz 1-1,5 órán át emésztődik a szervezetben, az összetett szénhidrátok pedig 3-4 órán keresztül látnak el energiával.  Ásványi anyagokat tartalmaz, mint például cink, magnézium, kálium, foszfor, mangán, valamint B-vitamin is található benne.

Biopont Kókuszvirág szirup 300 g

1.734 Ft

Kókuszból édesítőszer? Az hogy lehet? A kókuszt Te is ismered, hisz sütemények és keleties ízvilágú ételek finom kiegészítője, de ez számodra is újdonság?

kókuszcukorból vagy más néven pálmacukorból készített szirup a kókuszpálma virágának nektárjából kinyert természetes édesítőszer. A dél-kelet ázsiai régióban már régóta használják, hazánkban azonban csak mostanában vált népszerűvé. Glikémiás indexe alacsonyabb a cukorénál, a mézénél és az agave szirupénál is. Íze egyáltalán nem kókuszos, inkább karamelles jellegű. Utóíze nincsen, édesítő értéke pedig a cukoréhoz hasonló.

Biopont Datolya szirup 300 g

1.185 Ft

Alternatív, de természetes édesítőszert keresel? Próbáld ki a datolyaszirupot!

A datolyaszirup karamellás színének és ízének köszönhetően isteni édesítő. Felhasználási javaslat: kávék, sütemények, desszertek édesítésére.

Az oldal tetejére