Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bake-Free Fasírtkeverékek

Az Eden Premium konyhakész fasírtkeverékek segítségével „mindenmentesen” varázsolhatsz az asztalra mennyei fasírtvariációkat percek alatt.

A fasírtkeverékek mindegyike glutén,-tej,-tojás,-szójamentes, és a pláne az egészben, hogy lassú felszívódású szénhidrát, ezért hosszan tartó jóllakottság érzetet biztosít. Ezek tekintetében az ételallergiával élők, fogyni vágyók, egészséges életmódot követők, illetve a vegánok számára kifejezetten ideális termékek a fasírtkeverékek. Mivel az alapporok konyhakészek, ezért nagy előnyük, hogy gyorsan elkészülhetsz velük és már élvezheted is az evés örömét! Kiváló fehérjeforrás és igen praktikus étel, főleg, ha nincs sok időd a konyhában. A fasírtkeverékek öt ízben és két változatban érhetőek el.

           

Rendezés:

Éden Prémium Bake-Free 1001 Falafel fasírt keverék - köleses - 500/1000 g

1.387 Ft

A Bake-Free 1001 Falafel konyhakész köleses fasírt keverék glutén-, tej-, tojás-, szója-, élesztő-, kukorica-, burgonya- és rizsmentes. Vegán, élelmi rostban és fehérjében gazdag, növényi fasírtok készíthetőek belőle gyorsan és egyszerűen. Kedvünk szerint gazdagíthatjuk reszelt zöldségekkel, vagy további fűszerekkel. Értékes, tápanyagban gazdag összetevőinek köszönhetően hosszan tartó jóllakottság érzetet biztosít. Fogyasztását minden tudatos ínyencek ajánljuk, hiszen számít, hogy mit eszel.

           

Éden Prémium Bake-Free Füstös magyaros fasírt keverék – köleses - 500/1000 g

1.475 Ft

A Bake-Free Füstös magyaros konyhakész köleses fasírt keverék glutén-, tej-, tojás-, szója-, élesztő-, kukorica-, burgonya- és rizsmentes. Vegán, élelmi rostban és fehérjében gazdag, növényi fasírtok készíthetőek belőle gyorsan és egyszerűen. Kedvünk szerint gazdagíthatjuk reszelt zöldségekkel, vagy további fűszerekkel. Értékes, tápanyagban gazdag összetevőinek köszönhetően hosszan tartó jóllakottság érzetet biztosít. Fogyasztását minden tudatos ínyencek ajánljuk, hiszen számít, hogy mit eszel.

           

Éden Prémium Bake-Free Naked Provance fasírt keverék – köleses - 500/1000 g

1.475 Ft

A Bake-Free Naked Provance konyhakész köleses fasírt keverék glutén-, tej-, tojás-, szója-, élesztő-, kukorica-, burgonya- és rizsmentes. Vegán, élelmi rostban és fehérjében gazdag, növényi fasírtok készíthetőek belőle gyorsan és egyszerűen. Kedvünk szerint gazdagíthatjuk reszelt zöldségekkel, vagy további fűszerekkel. Értékes, tápanyagban gazdag összetevőinek köszönhetően hosszan tartó jóllakottság érzetet biztosít. Fogyasztását minden tudatos ínyencek ajánljuk, hiszen számít, hogy mit eszel.

           

Az oldal tetejére