Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fabulous Freefrom Factory

Rendezés:

Fabulous Freefrom Factory Vegán F&F 55 g

838 Ft

A világ egyik legnépszerűbb édességének a vegán változata: pörkölt földimogyoró “tejcsokiba” mártva, ropogós cukorbevonattal. Miközben a termék összetevőit nézed nem fogsz benne találni glutént, tejet, mesterséges színezéket, tartósítószert vagy hidrogénezett olajokat, zsírokat. Az F&F Vegetarian Society minősítéssel rendelkezik, így minden összetevő megfelel és beilleszthető a vegán és a vegetáriánus étrendbe.

Fabulous Freefrom Factory Vegán "tejkaramella" 200 g

1.499 Ft

Ez a vegán "tejkaramella" annyira hasonlít az igazihoz, hogy sem állagban sem pedig ízben nem lehet megkülönböztetni a hagyományostól. Miközben a termék összetevőit nézed nem fogsz benne találni glutént, tejet, mesterséges színezéket, tartósítószert vagy hidrogénezett olajokat, zsírokat. A karamella Vegetarian Society minősítéssel rendelkezik, így minden összetevő megfelel és beilleszthető a vegán és a vegetáriánus étrendbe.

Fabulous Freefrom Factory Vegán "tejcsokoládés" sós karamella 65 g

838 Ft

A vegán csokival borított sós karamella egy igazán különleges édesség, hiszen a tengeri só hatására a karamella ízvilága még intenzívebb, míg a tejmentes tejcsokoládé lágyan olvad el a szádaban és élvezheted a sós és az édes remek párosát. Miközben a termék összetevőit nézed nem fogsz benne találni glutént, tejet, mesterséges színezéket, tartósítószert vagy hidrogénezett olajokat, zsírokat. A sós karamella Vegetarian Society minősítéssel rendelkezik, így minden összetevő megfelel és beilleszthető a vegán és a vegetáriánus étrendbe.

Fabulous Freefrom Factory Vegán csokoládés mazsola 75 g

830 Ft

A mazsolát vegán csokoládé borítja, ami nyomokban sem tartalmaz állati eredetű összetevőket.  Íze olyan, akárcsak a hagyományos csokoládédrazséké, de a gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően, olyanok is élvezhetik, akiknek a megváltozott táplálkozási szokásaik nem teszik lehetővé a hagyományos csokoládék fogyasztását. Miközben a termék összetevőit nézzed nem fogsz benne találni glutént, tejet, mesterséges színezéket, tartósítószert vagy hidrogénezett olajokat, zsírokat. A csokoládés mazsola Vegetarian Society minősítéssel rendelkezik, így minden összetevő megfelel és beilleszthető a vegán és a vegetáriánus étrendbe.

Az oldal tetejére