Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Flapjack

Rendezés:

Flapjack Kókuszos zabszelet kandírozott cseresznyedarabokkal 100 g

339 Ft

Magyar kézműves kókuszos zabszelet kandírozott cseresznyedarabokkal. A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is fogyaszthatják.

      

Flapjack Banános zabszelet étbevonóval 100 g

339 Ft

Magyar kézműves banános zabszelet étbevonóval.  A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is fogyaszthatják.

      

Flapjack Epres zabszelet 100 g

339 Ft

Kézműves magyar zabszelet epres ízesítéssel. A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is fogyaszthatják.

      

Flapjack Citrom-levendula ízű zabszelet zöldtea kivonattal, vitaminokkal, fehérbevonóba mártva 60 g

309 Ft

Kézműves magyar zabszelet citrom-levendula ízesítéssel zöldtea kivonattal, vitaminokkal, fehérbevonóba mártva. A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is ajánljuk.

      

Flapjack Joghurt ízű zabszelet fehér bevonóba mártva 100 g

339 Ft

Magyar kézműves joghurt ízű zabszelet fehér bevonóba mártva.  A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is fogyaszthatják.

      

Flapjack Zabszelet liofilizált málnával BCAA-val fehér bevonóba mártva 60 g

309 Ft

Kézműves magyar zabszelet liofilizált málnával BCAA-val fehér bevonóba mártva. A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is ajánljuk.

      

Flapjack Zabszelet narancsos-kakaós lenmaggal 60 g

309 Ft

Kézműves magyar zabszelet narancsos-kakaós ízesítéssel lenmaggal. A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is ajánljuk.

      

Flapjack Meggyízű mandulás zabszelet kandírozott cseresznyedarabokkal, fehér bevonóba mártva 100 g

339 Ft

Magyar kézműves meggyízű mandulás zabszelet kandírozott cseresznyedarabokkal, fehér bevonóba mártva. A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is fogyaszthatják.

      

Flapjack Toffee ízű zabszelet 100 g

339 Ft

Toffee ízű zabszelet tejkaramella- és csokoládé ízű kakaós bevonóba mártva. A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is fogyaszthatják.

      

Flapjack Zabszelet kakaós étmassza darabokkal 100 g

339 Ft

Magyar kézműves zabszelet kakaós étmassza darabokkal.  A zabszeletek fő összetevőjüknek - a zabnak - köszönhetően magas rosttartalommal rendelkeznek, kiváló kiegészítője az egészséges étrendnek. Vegetáriánusoknak is fogyaszthatják.

      

Az oldal tetejére