Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gullón kekszek hozzáadott cukor nélkül

Rendezés:

Gullón Maria Cukormentes Keksz 200 g

501 Ft
(1)

A Gullón Maria cukormentes keksz tökéletes választás, ha pálmaolaj- és cukormentes nasit keresel, mindemellett süteményekbe is jól használható. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják.

Gullón Avena étcsokoládés zabkeksz hozzáadott cukor nélkül 275 g

989 Ft

Az avena étcsokoládés zabkeksz teljes kiőrlésű gabonával készült hozzáadott cukor nélkül. 100 g-ban mindössze 1 g cukor található, IR-esek és cukorbetegek egyaránt fogyaszthatják. 

Gullón Chip Choco cukormentes keksz csokoládé darabkákkal 150 g

701 Ft

Cukormentes keksz csokoládé darabkákkal, pálmaolaj- és hozzáadott cukor nélkül. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így cukorbetegek is fogyaszthatják.

Gullón Chip choco - gluténmentes keksz csokoládé darabokkal 130 g

676 Ft

A Gullón Chip choco keksz tökéletes választás, ha glutén és hozzádott cukortól mentes csokoládé darabos kekszet keresel. Ez a spanyol keksz különlegesség a hagyományos boltok polcain épp úgy ott van, mint a mentes boltok polcain, hiszen ékes példája annak, hogy + cukor és glutén nélkül is lehet omlós, finom kekszet készíteni. Cukorbetegek is fogyaszthatják, ahogy a gluténérzékenyeknek is pazar alternatíva.

Gullón Cukormentes kakaós nápolyi 60 g

270 Ft

A Gullón kakaós krémmel töltött ostyaszelet tökéletes számodra, ha cukormentes nasit keresel. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

Gullón Choco Ring Leche - Csokis karika édesítőszerrel 150 g

692 Ft

Tejcsokoládéval bevont vaníliás karika hozzáadott cukor nélkül.

Gullón Choco Tablet - Étcsokoládés keksz hozzáadott cukor nélkül 150 g

1.048 Ft

Cukormentes étcsokoládéval borított keksz édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 1,3 g cukor található, így akár a cukorbetegek fogyaszthatják. A dobozban 4x 37,5 g keksz található.

 

Gullón Cukormentes vaníliás nápolyi 60 g

270 Ft

A Gullón vaníliás krémmel töltött ostyaszelet tökéletes számodra, ha cukormentes nasit keresel. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják.

 

Gullón Crocant zabkeksz hozzáadott cukor nélkül 280 g

679 Ft

Teljes kiőrlésű gabonával készült zabkeksz, cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 1,0 g cukor található, így akár a cukorbetegek és IR-esek is fogyaszthatják. 

Gullón Digestive Aveia zabkeksz hozzáadott cukor nélkül 410 g

994 Ft

A Digestive Aveia zabkeksz hozzáadott cukor nélkül készült, édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 2,2 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják. 

Gullón Digestive Choco cukormentes korpás csokoládés keksz édesítőszerrel 270 g

976 Ft

Cukormentes búzakorpás keksz étcsokoládé bevonattal, pálmaolaj- és hozzáadott cukor nélkül. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található.

Gullón Dorada cukormentes keksz édesítőszerrel 330 g

992 Ft

A Gullón Dorada keksz pálmaolaj- és hozzáadott cukor nélkül készült. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják.

Gullón Digestive cukormentes korpás keksz édesítőszerrel 400 g

992 Ft

A Gullón korpás keksz teljes kiőrlésű gabonával készült pálmaolaj- és hozzáadott cukor nélkül. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így akár a cukorbetegek és IR-esek is fogyaszthatják.

Gullón Élelmi rostban gazdag cukormentes keksz, édesítőszerrel 170 g

532 Ft

A Gullón rostban gazdag keksz tökéletes választás, ha pálmaolaj- és cukormentes nasit keresel. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így akár a cukorbetegek és IR-esek is fogyaszthatják.

  

Gullón Élelmi rostban gazdag keksz hozzáadott cukor nélkül 280 g

742 Ft

Teljes kiőrlésű gabonával készült keksz, cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 1,0 g cukor található, így akár a cukorbetegek és IR-esek is fogyaszthatják. 

Gullón Joghurtos reggeli szendvicskeksz hozzáadott cukor nélkül 220 g

938 Ft

Joghurtos krémmel töltött keksz teljes kiőrlésű gabonával hozzáadott cukor nélkül. 100 g-ban mindössze 3,8 g cukor található, így akár a cukorbetegek és IR-esek is fogyaszthatják. A dobozban 5x 44 g szendvicskeksz található.

 

Gullón Kakaós keksz krém töltelékkel hozzáadott cukor nélkül 210 g

856 Ft

Krémmel töltött kakaós keksz, cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 2,4 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják. 

 ​

Gullón Kakaós krémmel töltött szendvicskeksz hozzáadott cukor nélkül 250 g

663 Ft

Kakaós krémmel töltött szendvicskeksz édesítőszerrel, hozzáadott cukor nélkül. 100 g-ban mindössze 5 g cukor található, így akár a cukorbetegek fogyaszthatják. 

 ​

Gullón Ligera keksz só és cukor hozzáadása nélkül 200 g

550 Ft

A Gullón Ligeria keksz só és cukor hozzáadása nélkül készült, édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 2,8 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják. 

Gullón Ronditas - Étcsokoládéval töltött cukormentes keksz édesítőszerrel 186 g

910 Ft

A Gullón étcsokoládéval töltött keksz tökéletes választás, ha pálmaolaj- és cukormentes nasit keresel. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g cukor található, így akár a cukorbetegek és IR-esek is fogyaszthatják. A dobozban 5x 37,2 g keksz található.

Gullón Surtido keksz válogatás édesítőszerrel 319 g

2.320 Ft

Hozzáadott cukortól mentes Gullón keksz válogatás. A legfinomabb 7 ZERO keksz került a csomagba, így ajándéknak és kóstoló csomagnak egyaránt kiváló.

Mit találsz a csomagban?

  • Gullón Ronditas - Étcsokoládéval töltött cukormentes keksz édesítőszerrel 
  • Gullón Kakaós krémmel töltött szendvicskeksz hozzáadott cukor nélkül 
  • Gullón Digestive Choco cukormentes korpás csokoládés keksz édesítőszerrel 
  • Gullón Choco Tablet - Étcsokoládés keksz hozzáadott cukor nélkül 
  • Gullón Joghurtos reggeli szendvicskeksz hozzáadott cukor nélkül 
  • Gullón Kakaós keksz krém töltelékkel hozzáadott cukor nélkül 
  • Gullón Cukormentes vaníliás nápolyi 

 

Gullón Snack Zero Teljes kiőrlésű szelet étcsokoládé bevonattal, édesítőszerrel 150 g

935 Ft

Teljes kiőrlésű szelet étcsokoládé bevonattal, cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel. A csomagban 6x25 g szelet található külön csomagolva, hogy bárhová magaddal vihesd. 100 g-ban mindössze 1 g cukor található, vega összetevőkből készült, rostban gazdag, diabetikus keksz.

Gullón Többgabonás reggeli keksz hozzáadott cukor nélkül 216 g

718 Ft

Keksz teljes kiőrlésű gabonával, cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 1,4 g cukor található, így akár a cukorbetegek és IR-esek is fogyaszthatják. A dobozban 6x 36 g keksz található.

  

Gullón Tostada teakeksz hozzáadott cukor nélkül 200 g

460 Ft

Vegán Gullón teakeksz cukor és pálmaolaj hozzáadása nélkül. 100 g-ban mindössze 0,6 g cukor található, így akár a cukorbetegek is fogyaszthatják. 

Gullón Thins Zero Tejcsokoládés Keksz hozzáadott cukor nélkül 150 g

935 Ft

Keksz tejcsokoládé bevonattal, cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 3,5 g cukor található. Vega összetevőkből készült, rostban gazdag, diabetikus keksz.

Gullón Thins Zero Tejcsokoládés Zabkeksz hozzáadott cukor nélkül 150 g

935 Ft

Zabkeksz tejcsokoládé bevonattal, cukor hozzáadása nélkül, édesítőszerrel. 100 g-ban mindössze 3,5 g cukor található. Vega összetevőkből készült, rostban gazdag, diabetikus keksz.

Az oldal tetejére