Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HealthyCo

Az egészséges táplálkozásnak nem kell feltétlenül nehéznek lennie. Az egész a megfelelő egyensúlyról és az okos választásokról szól. Ilyen okos választások a svéd HealthyCo termékei. Ínycsiklandóan finom, kenhető krémek hozzáadott cukor nélkül, magas fehérje tartalommal, így a szigorú edzésben lévők is megengedhetnek maguknak egy kis édes kényeztetést. Az egészségnek pedig kéz a kézben kell járnia a környezet védelmével. Ezért a HealthyCo termékek nem tartalmaznak pálmaolajat – ellentétben a hasonló termékek döntő többségével – így védve az esőerdőket a felesleges pusztítástól. Szerencsére több ízből is választhatsz okosan, úgymint fehércsokoládé, mogyorós-kakaós, vagy sós-karamell.

  

Rendezés:

HealthyCo Proteinella mogyorós csokoládékrém 200 g

1.588 Ft

Ínycsiklandóan finom, kenhető mogyorós csokoládékrém hozzáadott cukor nélkül, magas fehérje tartalommal. A HealthyCo a prémium alapanyagok kiválasztása mellett a környezetvédelemmel is foglalkozik, így egyik termékükben sem fogunk találni pálmaolajat – ellentétben a hasonló termékek döntő többségével. A proteinellát nemcsak a csaló napokon fogyaszthatjuk, a szigorú edzésben lévők is megengedhetnek maguknak egy kis édes kényeztetést, hiszen a üres kalóriák helyett értékes tápanyagokat tartalmaz. Mértékkel cukorbetegek is fogyaszthatják.

  

HealthyCo Proteinella fehércsokoládé krém 200 g

1.588 Ft

Ínycsiklandóan finom, kenhető fehércsokoládé krém hozzáadott cukor nélkül, magas fehérje tartalommal. A HealthyCo a prémium alapanyagok kiválasztása mellett a környezetvédelemmel is foglalkozik, így egyik termékükben sem fogunk találni pálmaolajat – ellentétben a hasonló termékek döntő többségével. A proteinellát nemcsak a csaló napokon fogyaszthatjuk, a szigorú edzésben lévők is megengedhetnek maguknak egy kis édes kényeztetést, hiszen a üres kalóriák helyett értékes tápanyagokat tartalmaz. Mértékkel cukorbetegek is fogyaszthatják.

  

HealthyCo Proteinella sóskaramellás krém 200 g

1.588 Ft

Ínycsiklandóan finom, kenhető sóskaramellás krém hozzáadott cukor nélkül, magas fehérje tartalommal. A HealthyCo a prémium alapanyagok kiválasztása mellett a környezetvédelemmel is foglalkozik, így egyik termékükben sem fogunk találni pálmaolajat – ellentétben a hasonló termékek döntő többségével. A proteinellát nemcsak a csaló napokon fogyaszthatjuk, a szigorú edzésben lévők is megengedhetnek maguknak egy kis édes kényeztetést, hiszen a üres kalóriák helyett értékes tápanyagokat tartalmaz. Mértékkel cukorbetegek is fogyaszthatják.

  

HealthyCo Tejcsokoládé édesítőszerrel 100 g

889 Ft 599 Ft

Svéd tejcsokoládé hozzáadott cukor és pálmaolaj nélkül. Akkor sem kell lemondanunk az édességről, ha valamilyen diétát kell tartanunk, elég csak tudatosabban megválasztanunk a kedvenc nassolnivalóinkat, erre egy tökéletes megoldás ez a csokoládé.

 

Az oldal tetejére