Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

King Soba

A King Soba az egészséges táplálkozás és a fenntartható mezőgazdaság híve, így a tészták minden egyes összetevője ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, továbbá nem tartalmaz búzát, glutént, tejet, tojást és mesterséges adalékanyagokat. Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek, páratlan gasztronómiai élmény.

Rendezés:

King Soba Bio Gluténmentes Feketerizs Tészta 250 g

1.587 Ft

A King Soba feketerizs tésztát a színe mellett a beltartalmi értéke is különlegessége teszi, hiszen rendekívül gazdag aminosavakban, ásványi anyagokban és kiemelkedő az antioxidáns tartalma. A tészta minden egyes összetevője ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, nem tartalmaz búzát, glutént, tejet, tojást és mesterséges adalékanyagokat. Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthető, páratlan gasztronómiai élmény.

King Soba Bio Gluténmentes Hajdinatészta 250 g

1.587 Ft

A King Soba hajdinatészta kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó hajdinalisztből készült. A hajdinának magas a fehérje és rost tartalma, ráaádásúl a glikémiás indexe is kevdező, így az tökéletesen beilleszthető az egészségtudatos táplálkozásba. A tészta nem tartalmaz búzát, glutént, tejet, tojást és mesterséges adalékanyagokat. Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthető.

King Soba Bio Gluténmentes Hajdina - Édesburgonya Tészta 250 g

1.587 Ft

Bio gluténmentes tészta hajdinából és édesburgonyából. A tészta minden egyes összetevője ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik, nem tartalmaz búzát, glutént, tejet, tojást és mesterséges adalékanyagokat. Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthető, páratlan gasztronómiai élmény.

Az oldal tetejére