Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Élelmiszerek tárolása és csomagolása

Rendezés:

Tescoma PRESTO zöldség- és gyümölcscsepegtető, 51 x 39 cm

3.380 Ft

Kiválóan alkalmas megmosott  zöldség és gyümölcs szárítására, hatékony nedvszívó betétje megbízhatóan felfogja a lecsorgó vizet, és puha textil felülete megvédi a gyümölcsöt a sérüléstől. A textilcsepegtető használat után könnyen feltekerhető vagy összehajtható. 30 °C-on mossa, hagyja megszáradni, ne tegye szárítógépbe. 3 év garancia.

Tescoma DELLA CASA tasakok egészséges müzliszeletekhez, 25 db

960 Ft
A DELLA CASA présben és formákban készült egészséges müzliszeletek becsomagolására alkalmas tasakok. 

Tescoma DELLA CASA befőttes üveg, 400 ml, 3 db

3.220 Ft
Kiváló lekvárok, gyümölcsök, zöldségek, gombák és pesto stb. valamint pástétomok, hús, húskeverékek és zsíros élelmiszerek befőzésére. A tetőn lévő indikátor azt jelzi, hogy a befőzött élelmiszereket vákuumban tárolják-e. A magas peremű tetők könnyen nyithatók és többszöri használatra alkalmasak. Otthoni használatra ajánlott.

Tescoma DELLA CASA merőkanál befőttes üvegekhez

1.340 Ft
A speciálisan formált merőkanál kiválóan alkalmas a kis és nagy befőttes üvegek töltésére egyaránt. Első osztályú ellenálló műanyagól készült, mosogatógépben is mosható. 3 év garancia. 

Tescoma DELLA CASA befőző tölcsér

1.340 Ft
Az univerzális tölcsér kiválóan alkalmas minden szokványos nagyságú befőttes üveg könnyű megtöltésére. Első osztályú ellenálló műanyagból készült, mosogatógépben is mosható. 3 év garancia. 

Tescoma DELLA CASA befőttes üveg öntapadó matrica, 24 db

760 Ft
Nevezze meg és ragassza fel a DELLA CASA csavaros tetejű üvegre.

Tescoma DELLA CASA Fedő savanyításhoz

3.220 Ft
A DELLA CASA Fedő savanyításhoz kiváló házi savanyú káposzta, kovászos uborka, savanyított zöldségek, kimchi, stb. készítéséhez a DELLA CASA 5000, 1000, 800, és 600 ml-es csatos befőttes üvegekben. A szeleppel légmentesen záró fedő kiengedi az erjedés folyamán képződő nyomást és az üvegbe nem enged levegőt. Ellenálló műanyagból, szilikonból és rozsdamentes acélból készült. A használati utasítás a receptekkel a csomagolás részét képezi. 3 év garancia.

Tescoma DELLA CASA rács savanyításhoz

990 Ft
Az uborkát, zöldséget, camembert sajtot, virslit megbízhatóan a befőttlé felszíne alatt tartja az egész savanyítás ideje alatt. Ajánlott a DELLA CASA 5000 ml-es savanyító készlethez (art. 895330) vagy a DELLA CASA 5000 ml-es csatos befőttes üveghez (art. 895148).  Ellenálló műanyagból készült, mosogatógépbe alkalmas. 3 év garancia. 

Tescoma 4FOOD pékáru tároló tasak 50 x 35 cm

3.320 Ft
Kitűnő kenyerek, fehér és barna pékáruk stb. higiénikus tárolására. A tasak megóvja a pékárut a kiszáradástól és keményedéstől, hosszan tartó frisseséget biztosít. 100 % pamut. Húzózsinórral ellátott zár . Max. 30 °C-on mosható. 3 év garancia.

Tescoma 4FOOD Zöldséges tasak 8,5 l

4.910 Ft
Kiválóan alkalmas fokhagyma, vöröshagyma , burgonya, dió és has. tárolására. Húzózsinóros légáteresztő zárral, így a benne tárolt élelmiszer hosszabb ideig marad friss. Minőségi juta szövetből készült vízálló réteggel. 3 év garancia. Karbantartás: Szükség szerint  a tasak belsejét törölje át nedves törlőruhával, ne tegye mosogatógépbe, ne mossa ki.

Tescoma 4FOOD levegőztető alátét a hűtőbe

2.700 Ft

A hűtőben lehetővé teszi a levegő cirkulációját az élelmiszerek alatt. A levegőztető alátéten tárolt gyümölcsök és zöldségek tovább megőrzik frissességüket. Kétrétegű, minőségi poliuretán habból készült. 3 év garancia.

Tescoma 4FOOD élelmiszer tárolására alkalmas zacskó 19x12 cm, 20 db

830 Ft
Ellenálló műanyagból készült, dupla zárral felszerelve. Élelmiszerek tárolására alkalmas, hűtőben, fagyasztóban, kinyitva mikrohullámú sütőben is használható. Mossa el kifordítva, alaposan szárítsa meg, ne tisztítsa mosogatógépben! 

Tescoma 4FOOD élelmiszer tárolására alkalmas zacskó 20x20 cm, 20 db

1.250 Ft
Ellenálló műanyagból készült, dupla zárral felszerelve. Élelmiszerek tárolására alkalmas, hűtőben, fagyasztóban, kinyitva mikrohullámú sütőben is használható. Mossa el kifordítva, alaposan szárítsa meg, ne tisztítsa mosogatógépben!

Tescoma 4FOOD élelmiszer tárolására alkalmas zacskó 27x23 cm, 15 db

1.340 Ft
Ellenálló műanyagból készült, dupla zárral felszerelve. Élelmiszerek tárolására alkalmas, hűtőben, fagyasztóban, kinyitva mikrohullámú sütőben is használható. Mossa el kifordítva, alaposan szárítsa meg, ne tisztítsa mosogatógépben!

Tescoma 4FOOD Papír uzsonnás zacskó 22 x 19 cm, 50 db

1.000 Ft
Univerzális papír zacskók, amelyek nem engedik át a zsiradékot, kiválóan alkalmasak az uzsonna, beleértve a kolbászt, sajtot és sült ételeket, higiénikus tárolására és biztonságos szállítására. Teljesen komposztálhatóak, a használt zacskók a biohulladék vagy a vegyes kommunális hulladék közé dobhatóak.

Tescoma 4FOOD Rugalmas szilikon fedők ø 17 a 23 cm, 2db-os készlet

3.040 Ft
Univerzális szilikon fedők kis és közepes méretű kerek tálak légmentes lezárásához, praktikus alátétekkel a tároláshoz. A rugalmas fedő az edény pereméhez tapad, így az étel nem szárad ki, hanem hosszabb ideig friss és finom marad. Hűtőbe és mosogatógépbe alkalmas. Használat: Húzza rá a rugalmas fedőt sima oldalával lefelé az edény peremére, annak teljes kerületén.

Tescoma 4FOOD Rugalmas szilikon fedő ø 30cm

2.980 Ft
Univerzális szilikon fedő nagyobb méretű kerek tálak légmentes lezárásához, praktikus alátéttel a tároláshoz. A rugalmas fedő az edény pereméhez tapad, így az étel nem szárad ki, hanem hosszabb ideig friss és finom marad. Hűtőbe és mosogatógépbe alkalmas. Használat: Húzza rá a rugalmas fedőt sima oldalával lefelé az edény peremére, annak teljes kerületén.

Tescoma 4FOOD Élelmiszer-fólia, perforált

610 Ft
Kiválóan alkalmas élelmiszerek csomagolására és megőrzésére, a fólia hajlékony és tapad, a becsomagolt élelmiszerek nem száradnak ki és tovább frissek maradnak. Alkalmas hűtőszekrénybe és fagyasztóba is.

Tescoma 4FOOD alufólia

830 Ft
Kiválóan alkalmas élelmiszerek csomagolására, tárolására, sütésére, grillezésére és párolására. A konyhai sütők minden típusában használható, kivéve a mikrohullámú sütőt, használható hűtőben és fagyasztóban egyaránt. Ne alkalmazza nagyon savanyú vagy nagyon sós élelmiszerek csomagolására! 

Tescoma ONLINE kenyértartó 42 x 24 cm

19.999 Ft

Modern kenyértartó minden háztartásba.

Miben más az ONLINE kenyértartó?

Tágas, kiválóan alkalmas egész kenyér tárolására valamint egyéb pékáru tárolására is.

A kenyértartó része a belsejében elhelyezett levehető késtartó, mely minden TESCOMA kenyérvágó késhez alkalmas.

 A kenyértartó állítható szellőzőnyílásokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a kenyér és pékáru hosszabb ideig friss marad.

 Az ONLINE kenyértartó további előnyei:

A fa fedél vágódeszkaként vagy szervírozó tálcaként is szolgál. 

Anyaga: Természetes bambuszfa és ellenálló műanyag.

Tisztítás: A műanyag részeket folyó víz alatt, a bambusz fedelet nedves törlőruhával.

3 év garancia. 

Az oldal tetejére