Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tescoma evőeszközök

Rendezés:

Tescoma CLASSIC Lattés kávéskanál, 3 db

2.900 Ft
Első osztályú rozsdamentes acélból készült, mosogatógépben tisztítható. 5 év garancia.

Tescoma PRESTO Salátakés

1.920 Ft
A salátakés kiválóan használható fejes saláta, kínai kel, spenót, uborka, paprika stb. felszeleteléséhez. A friss zöldség, amelyet műanyag pengével szeletelnek fel, nem fonnyad el, nem barnul meg, és hosszabb ideig friss marad. A salátakés ellenálló műanyagból készült, tisztítható mosogatógépben is. 3 év garancia.

Tescoma DELÍCIA Tortakés 30 cm

4.820 Ft
Kés extra hosszú vékony pengével és speciálisan alakított éllel, mely kiválóan alkalmas torta alapok lapokra való könnyű szeletelésére, torta adagolására és a máz egyenletes elkenésére. Első osztályú rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült, a védőfedelet ráhelyezve tárolja. Mosogatógépben mosható. 3 év garancia. 

Tescoma WOODY grill csipesz 30 cm

1.600 Ft
Minden típusú edényhez alkalmas, kiváló tapadásmentes bevonattal ellátott edényekhez, melyeknek felületét nem károsítja. Minőségi nyírfából készült, ne tisztítsa mosogatógépben. 3 év garancia. 

Tescoma BAMBINI kiskanál, 3 db

1.280 Ft
12 hónapos kortól ajánlott. Első osztályú műanyagból készült, első használat előtt tisztítsa meg, mosogatógépben is mosható. 3 éves garancia. 

Tescoma BAMBINI gyermek evőeszközök, 3 db

1.600 Ft
12 hónapos kortól ajánlott. Elsőosztályú ellenálló műanyagból készült, első használat előtt mossa el, mosogatógépben is mosható. 3 év garancia.

Tescoma PRIVILEGE Grill fordítólapát

3.890 Ft
Hosszúnyelű, masszív húsforgató lapát, mely kiválóan alkalmas ételek grillezéséhez, félretett állapotban a fejtámlarészén áll, nem érintkezik az asztallal és nem szennyezi azt. A lapát első osztályú rozsdamentes acélból, a nyél rendkívül ellenálló brazil gumiból készült, hurokkal a felakasztáshoz. 3 év garancia. 

Tescoma PRIVILEGE Grillrács tisztító kefe

3.220 Ft
Kiválóan alkalmas fém grillrács tisztítására, könnyen eltávolítja az odaégett szennyeződéseket és az odaszáradt zsiradékot. A sűrű sörték és az éles kaparó elsőosztályú rozsdamentes acélból készült, a fogantyúja minőségi brazil kaucsukfából , a végén hurokkal, melynek köszönhetően felakasztható. A műanyag része 100 °C-ig hőálló. 3 év garancia. Figyelmeztetés: A kefét ne használja grillezés közben, tisztítás előtt hagyja a grillrácsot kihűlni.

Tescoma SONIC univerzális kés 12 cm

1.510 Ft
A penge minőségi rozsdamentes acélból,  az ergonómikus nyél ellenálló műanyagból készült. Használat után mossa el és szárítsa meg, gyermekektől távol tartandó. Mosogatógépben is mosható. 3 év garancia.

Tescoma PRECIOSO univerzális kés 9 cm

3.040 Ft
A kézzel csiszolt él "V" profillal kiválóan alkalmas szeletelésre és megerőltetés nélküli vágásra. A csúszásmentes, ergonómikus nyél nem csúszik a tenyérben, a PRECISIO kés használata kényelmes és biztonságos. Első osztályú német késacélból kifejlesztve, mosogatógépben is mosható. 5 év garancia.
Az oldal tetejére