Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Torras

A Torras kategóriában számtalan csokoládét és mogyorókrémet találsz. A kínálatban a klasszikus három csokoládé mellett sok új ízzel is találkozhatsz, ilyen a kókuszos, mandulás, goji bogyós, kiwis és mangós ízesítések, de persze a hagyományos párosítások sem maradnak el. Ezeknek a spanyol édességeknek az adja a különlegességüket, hogy mindegyik gluténmentes és egyik sem tartalmaz hozzáadott cukrot, ezért különféle diétákba, egészségtudatos étrendekbe egyaránt beilleszthető.

Rendezés:

Torras Almás vegán étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Almás étcsokoládé 52% kakaó tartalommal hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes alapanyagokból. 100 g-ban mindössze 2 g természetes módon előforduló cukor található. Cukorszegény és vegán étrendekbe egyaránt beilleszthető.

 

Torras Banános vegán étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Banános étcsokoládé 52% kakaó tartalommal hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes és vegán alapanyagokból. 100 g-ban mindössze 2 g természetes módon előforduló cukor található. IR diétába és más cukorszegény étrendbe is beilleszthető.

Torras Cukormentes és gluténmentes főző csokoládé 52%-os kakaó tartalommal 200 g

1.313 Ft

A mentes konyha új kihagyhatatlan darabja, a gluténmentes Torras főző csokoládé. 100 g étcsokoládéban kevesebb, mint fél gramm természetes módon előforduló cukor található, a kakaó szárazanyag tartalma pedig legalább 52%. Magas kakaó tartalma és alacsony cukor tartalma ellenére, kellemesen édes, sokoldalúan felhasználható csokoládé. Gazdag ízvilága mellett gluténmentessége az, ami igazán különlegessé teszi ezt a Torras csokoládét. Vegán életmódba, IR diétába és más cukorszegény étrendbe is beilleszthető.

Torras Epres vegán étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Epres étcsokoládé 52% kakaó tartalommal, hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes és vegán alapanyagokból. 100 g-ban mindössze 1 g természetes módon előforduló cukor található. IR diétába és más cukorszegény étrendbe is beilleszthető.

Torras Epres fehércsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Fehércsokoládé és eper hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes alapanyagokból. Mindazok számára ideális ez csokoládé, akik nem csak a cukrot keresik a nassolásban. A jóleső első falatot nem váltja fel a falási kényszer, ez teszi olyan különlegessé a Torras csokoládékat.

Torras Étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 30 g

305 Ft

Étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, édesítőszerrel. A vegán csokoládé szelet kevesebb, mint fél gramm természetes módon előforduló cukrot tartalmaz, a kakaó szárazanyag tartalma pedig legalább 52%. Magas kakaó tartalma és alacsony cukor tartalma ellenére, kellemesen édes, sokoldalúan felhasználható csokoládé. Gazdag ízvilága mellett gluténmentessége az, ami igazán különlegessé teszi ezt a Torras csokoládét. IR diétába és más cukorszegény étrendbe is beilleszthető.

Torras Vegán étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Egy tábla vegán étcsokoládéban kevesebb, mint fél gramm természetes módon előforduló cukor található, a kakaó szárazanyag tartalma pedig legalább 52%. Magas kakaó tartalma és alacsony cukor tartalma ellenére, kellemesen édes, sokoldalúan felhasználható csokoládé. Gazdag ízvilága mellett gluténmentessége az, ami igazán különlegessé teszi ezt a Torras csokoládét. IR diétába és más cukorszegény étrendbe is beilleszthető.

Torras Fehércsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 30 g

305 Ft

Fehércsokoládé hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes alapanyagokból. Íze nem túlzóan édes, mégis kielégíti az édesség utáni vágyat. Nem terheli meg a vércukorszintet, így anélkül nasizhatunk, hogy az felborítaná tudatos étkezésünket. A jóleső első falatot nem váltja fel a falási kényszer, ez teszi olyan különlegessé a Torras csokoládékat.

Torras Fehércsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Fehércsokoládé hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes alapanyagokból. Íze nem túlzóan édes, mégis kielégíti az édesség utáni vágyat. Nem terheli meg a vércukorszintet, így anélkül nasizhatunk, hogy az felborítaná tudatos étkezésünket. A jóleső első falatot nem váltja fel a falási kényszer, ez teszi olyan különlegessé a Torras csokoládékat.

Torras Goji bogyós fehércsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Vaníliás ízvilágú Torras fehércsokoládé goji bogyóval gazdagítva, mindez gluténmentesen hozzáadott cukor nélkül. Ha édességre vágysz, viszont inkább az egészséges alternatívák irányába húz a szíved, akkor ez a csokoládé ideális választás számodra.

Torras Kiwis fehércsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

A kiwis fehércsokoládé gluténmentes alapanyagokból hozzáadott cukor nélkül készült. Ha édességre vágysz, viszont inkább egészséges alternatíva irányába húz a szíved, akkor ez a csokoládé ideális választás számodra.

Torras Kókuszos fehércsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Vaníliás ízvilágú Torras fehércsokoládé kókusszal gazdagítva, mindez gluténmentesen, hozzáadott cukor nélkül. Ha édességre vágysz, viszont inkább az egészséges alternatívák irányába húz a szíved, akkor ez a csokoládé ideális választás számodra.

Torras Kávés vegán étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Kávés étcsokoládé 52% kakaó tartalommal hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes alapanyagokból. 100 g-ban kevesebb, mint 0,5 g természetes módon előforduló cukor található. Cukorszegény és vegán étrendekbe egyaránt beilleszthető.

Torras Mandulás tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Mandulás tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes alapanyagokból. Akkor sem kell lemondanunk az édességről, ha valamilyen diétát kell tartanunk, elég csak tudatosabban megválasztanunk a kedvenc nassolnivalóinkat, erre egy tökéletes megoldás ez a csokoládé.

Torras Mangós vegán étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Mangós étcsokoládé 52% kakaó tartalommal hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes és vegán alapanyagokból. 100 g-ban mindössze 2 g természetes módon előforduló cukor található. IR diétába és más cukorszegény étrendbe is beilleszthető.

Torras Mogyorókrém hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 200 g

1.753 Ft

Kellően édes, maximálisan krémes mogyorókrém pálmaolaj, glutén- és hozzáadott cukor nélkül. A jóleső első falatot nem váltja fel a falási kényszer, ez teszi olyan különlegessé a Torras mogyorókrémet. Diabetikus, így cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.

Torras Mogyorós tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Mogyorós tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül gluténmentes alapanyagokból. Ennél a csokoládénál nem a cukor áll a középpontban kevesebb, mint 5 g található benne és ez is mind az összetevők természetes cukortartalmából adódik össze. Nem kell lemondanunk az édességről, elég csak tudatosabban megválasztani azt, erre remek példa a Torras mogyorós tejcsokoládé.

Torras Narancsos vegán étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 35 g

556 Ft

Narancsos vegán étcsokoládé szelet több, mint 60% kakaó tartalommal. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ahogy glutén tartalmú alapanyagokat sem. Egy csokoládéban mindössze 1 g cukor található, ami így lehetővé teszi az IR és más cukorszegény diétákba való beillesztését. Praktikus méretének köszönhetően pedig megoldást nyújt olyan helyzetekre is, amikor nehezebb a diétánknak megfelelő édességgel csillapítani a nassolási vágyainkat.

Torras Narancsos vegán étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Az étcsokoládé és a narancs kesernyés, citrusos íze az egyik legjobb párosítás. Ráadásul mindezt glutén- és hozzáadott cukortól mentesen élvezhetjük. A csokoládéban lévő kakaó szárazanyag tartalma több, mint 52%, így a kevésbé édes szájúaknak is remek választás.

Torras Stevia Mandulás tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül 100 g

1.038 Ft

Mandulás tejcsokoládé steviával és eritrittel édesítve. A csokoládénak nincs utóíze és magas az emésztési toleranciája, kakaó szárazanyag tartalma 40%. Kitűnő választás, ha tejcsokoládéra vágysz felesleges szénhidrátok nélkül.

Torras Stevia Tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 100 g

1.038 Ft

Prémium gluténmentes tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül. Édes ízét az eritrit és stevia párosa adja, így harmad annyi édesítőt tartalmaz, mint a 75 g-os tejcsokoládé, amit maltitol édesít. A csokoládénak nincs utóíze és magas az emésztési toleranciája, kakaó szárazanyag tartalma 40%. Kitűnő választás, ha tejcsokoládéra vágysz felesleges szénhidrátok nélkül.

Torras Stevia Vegán étcsokoládé 60%-os kakaótartalommal (gluténmentes) 100 g

1.038 Ft

Vegán táblás étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül gluténmentes összetevőkből. Édes ízét az eritrit és stevia párosa adja, kevesebb édesítőt tartalmaz, mint a 75 g-os étcsokoládé, amit elsősorban a maltitol édesít. 100 g csokoládéban kevesebb, mint 0,5 g cukor található. A csokoládénak nincs utóíze és magas az emésztési toleranciája. Kakaó szárazanyag tartalma 60%. IR és csökkentett szénhidráttartalmú diétákba egyaránt beilleszthető.

Torras Stevia Vegán erdei gyümölcsös étcsokoládé (gluténmentes) 125 g

1.296 Ft

Erdei gyümölcsös táblás étcsokoládé több, mint 60% kakaó tartalommal. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, ahogy glutén tartalmú alapanyagokat sem. Édes ízét a természetes szénhidrátok mellett az eritrit és stevia párosa biztosítja. 100 g-ban mindössze 5 g felszívódó szénhidrát található ebből 2 g cukor, így lehetővé teszi az IR és más cukorszegény diétákba való beillesztését.

Torras Stevia Vegán fahéjas étcsokoládé (gluténmentes) 125 g

1.296 Ft

Vegán fahéjas táblás étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül gluténmentes összetevőkből. Az étcsokoládé keserű íz jegyeit gyengíti a fahéj, ezáltal az étcsokoládét kevésbé kedvelők számára is élveztess lehet a magas kakaó tartalmú csokoládék fogyasztása. A csokoládéban a kakaó szárazanyag tartalma legalább 60%. 100 g-ban mindössze 5 g felszívódó szénhidrát található ebből kevesebb, mint 0,5 g cukor. Édes ízét az eritrit és stevia párosa biztosítja. IR és más cukorszegény diétákba remekül beilleszthető.

Torras Stevia Vegán mogyorós étcsokoládé (gluténmentes) 125 g

1.296 Ft

Vegán mogyorós táblás étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül gluténmentes összetevőkből. Az étcsokoládéban a kakaó szárazanyag tartalma legalább 60%. A steviának köszönhetően nem tartalmaz sok édesítőszert, így nem zavarja a mogyoró és étcsokoládé ízharmóniáját. 100 g-ban mindössze 4 g felszívódó szénhidrát található ebből 1 g cukor, így lehetővé teszi az IR és más cukorszegény diétákba való beillesztését.

Torras Tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 30 g

305 Ft

Tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes alapanyagokból. Kitűnő választás, ha csökkentenéd a cukor fogyasztásodat lemondások nélkül. A jóleső első falatot nem váltja fel a falási kényszer, ez teszi olyan különlegessé a Torras csokoládékat.

Torras Tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Tejcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes alapanyagokból. Kitűnő választás, ha csökkentenéd a cukor fogyasztásodat lemondások nélkül. A jóleső első falatot nem váltja fel a falási kényszer, ez teszi olyan különlegessé a Torras csokoládékat.

Torras vegán étcsokoládé 72%-os kakaótartalommal hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

Ebben a glutén- és cukormentes csokoládéban a kakaó szárazanyag tartalma 72%, így ez az egyik legmagasabb kakaótartalmú Torras étcsokoládé. Az édesítőszereknek és a magas kakaó tartalomnak köszönhetően a csokoládéban kevesebb, mint 0,5 g cukor található. Gluténmentes, cukorszegény és vegán étrendekbe egyaránt beilleszthető.

Torras Vegán étcsokoládé kakaóbabtörettel hozzáadott cukor nélkül (gluténmentes) 75 g

649 Ft

A kakaóbabtöretes étcsokoládé hozzáadott cukor nélkül, gluténmentes összetevőkből készült. Az édesítőszereknek és a magas kakaó tartalomnak köszönhetően a csokoládéban kevesebb, mint 0,5 g cukor található. Gluténmentes, cukorszegény és vegán étrendekbe egyaránt beilleszthető.

A Torras elhozza a nassolás vadonatúj dimenzióját

A Torras termékpalettája több mint ínycsiklandó. Ha szereted az édességet, ha egyszerűen nem akarsz lemondani az édes ízek varázsáról, és gyakorlatilag bárminek ellen tudsz állni, csak a csoki csábításának nem, akkor nálunk a legjobb helyen jársz! Merthogy a hozzáadott cukortól és gluténtól mentes csokoládé nem valamiféle délibáb, vagy álom, ami bár illúzió képében létezik, de elérhetetlen, megfoghatatlan. Ez bizony a szabad szemmel is jól látható, sőt, kóstolható valóság.

A csokikocka elolvadó lágyságának, érzékeket bizsergető ízének élményét valóban nem lehet helyettesíteni. Nincsen az a pótszer, ami olyan lenne, mintha csokoládé kerülne a kezedbe. De miért is kellene a pótlásáról gondoskodnod, ha egyszer egészséges köntösbe öltöztetve, az asztalodra, kamrádba és persze a szádba teheted? A kínálatunkban azon túl, hogy a Torras gyártójának hála, megannyi ízvilágú édesség közül válogathatsz, még mogyorókrémet is találhatsz. Ha már elmondhatatlanul régóta ennél egy nutellás palacsintát, de ezt a glutén és a cukor jelenléte miatt, egyszerűen elhatározásból vagy ételintolerancia miatt nem tehetted meg, akkor most elérkezett az idő, kezdődhet a palacsintázás! Mi legyen a töltelék? Naná, hogy mogyorókrém! De akár csokoládét is olvaszthatsz a műremekek tetejére, ezzel feltéve a habot a tortára, pontosabban a mázat a palacsintára.

A Torras a nassolás szabadságával ajándékozhat meg. Nem kell attól tartanod, hogy feleslegesen terheled meg cukorsokkal a szervezetedet, és a glutén jelenléte sem feszélyezhet többé, hiszen a gyártó kínálta finomságok búzafehérjétől és hozzáadott kristálycukortól mentesek. Az a cukortartalom, ami bennük található, természetes forrásból származik, azaz a felhasznált összetevők részét képezi.

Az oldal tetejére