Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mikrozöld vetőmagok és kiegészítők

Rendezés:

Greenea Mibuna Vetőmag

549 Ft

A mibuna kevésbé ismert ázsiai levélzöldség. A  sötétzöld, keskeny levelek nem képeznek fejet, a növény belsejében a levelek rövidebbek, kívül nagyobbak, lazábban helyezkednek el egymás mellett.

Kellemes aromájú levelei nyersen, párolva is nagyon finomak.

Végső méretét kb. 60 nap alatt éri el. Víz- és tápanyag igénye nagy.

Vetési ideje:  február első fele-április végéig, augusztus első fele-szeptember végéig.

A csomag 1 gramm mibuna kezeletlen vetőmagot tartalmaz.

Salátázó Japán Mustárspenót mag mikrozöldnek 30 g

829 Ft

Ezt a fajta zöldséget az ázsiai országokban, különösen Japánban évszázadok óta termesztik. Enyhe fűszeres íze van, tápanyagokban gazdag. Enyhébb ízű, mint a szokásos mustárzöld. Húsos levelei lila-zöld árnyalatúak. Ez a mikrozöld ideális azok számára, akik szeretik a mustár ízét, de nem szeretik az intenzív erős ízt. A többi mikrozöldhöz hasonlóan kiválóan használható szendvicsekhez, kencék, omelettek mellé feltétnek, de zöld salátáidat is megfűszerezheted vele.

Gyors növekedésű fajta, bátran próbáld ki, akkor is , ha most termesztesz először mikrozöldet.

Salátázó mikrozöld daikon retek mag (zöld levelű) 30 g

709 Ft

Az egyik legkönnyebben és leggyorsabban termeszthető mikrozöld fajta. A retek mikrozöld kiválóan felhasználható salátákhoz, szendvicsekhez. Karakteres retek ízével feldobja a legunalmasabb salátát is, kiváló alternatívája a retek gyökérnek. A gyors növekedésnek köszönhetően akár már 6-7.naptól szedhetőek a levelek.

Salátázó mikrozöld karalábé mag 20 g

809 Ft

A karalábé mikrozöld íze a káposztára emlékeztet. Gyönyörű lila színű hajtásokkal felhasználhatod szendvicsekhez,ill. belekeverheted salátákba.

Gyors növekedésű fajta, bátran próbáld ki, akkor is, ha most termesztesz először mikrozöldet.


 

Salátázó mikrozöld koriander mag 20 g

709 Ft

A retek, brokkoli, borsó mellett az egyik legkönnyebben és leggyorsabban termeszthető mikrozöld fajta. A többi káposztaféléhez hasonlóan kiváló az egészségvédő hatása. A vöröskáposzta mikrozöld felhasználható saláták és szendvicsek készítéséhez.

Salátázó mikrozöld mustár mag 20 g

709 Ft

A mustár mikrozöld gyors növekedésű, a többi mikrozöldhöz hasonlóan használható salátaalapként vagy szendvicsekhez. 

Salátázó mikrozöld napraforgó mag 50 g

809 Ft

Az egyik legnépszerűbb mikrozöld fajta. A fekete héjú magokból ízletes napraforgó mikrozöld növeszthető. Az enyhén diós ízű, roppanós mikrozöldek kiválóan használhatóak salátaalapként vagy szendvicsekhez.

Salátázó mikrozöld rambo retek mag (lila levelű) 30 g

709 Ft

Az egyik legkönnyebben és leggyorsabban termeszthető mikrozöld fajta. A rambo retek lila színével és karakteres ízével garantáltan feldobja a legunalmasabb salátákat és szendvicseket is. A gyors növekedésnek köszönhetően akár már 6-7. naptól szedhetőek a levelek.

Salátázó mikrozöld zöldborsó mag (nagy levelű) 100 g

809 Ft

A zöldborsó a legnépszerűbb mikrozöld. Íze enyhén édeskés, a zsenge zöldborsóra hasonlít, gyorsan növő, dús hajtásai akár 20 cm-esre is megnőnek, az egyedüli olyan mikrozöld, amelyet kétszer is visszavághatunk. Felhasználásával vegyszermentes, vitaminbombává alakíthatod a hétköznapi ételeket.

Az oldal tetejére