Befőzés
Dia-Wellness Befőzőcukor helyettesítő 500 g
A befőzőcukor kifejezetten magas gyümölcstartalmú csökkentett szénhidráttartalmú lekvárok készítéshez lett kifejlesztve. Gyorsan és könnyen használható dunsztolás nélkül, a 3/1-es jelölés a gyümölcs/édesítőszer arányát jelöli, így 3 rész gyümölcshöz 1 rész befőzőcukorot kell rakni. Ajánlott mindazoknak, akik csökkentett szénhidráttartalmú befőtteket, szörpöket és lekvárokat szeretnének készíteni gyorsan, hőkezelés nélkül.
1 evőkanál kb 30g lekvár <10 g szénhidrát
Dia-Wellness Zero-6 befőzőcukor helyettesítő 2:1 500 g
A Zero-6 befőzőcukor helyettesítő élelmi rost, inulin, eritrit, és sztívia keverékéből készült kifejezetten lekvárok és dzsemek készítéshez, így már tartalmazza a sűrítőanyagot.
Mikor válaszd?
- ha nagyon alacsony szénhidrát tartalom mellett tökéletes állag és ízhatást szeretnél
- hogy a magas gyümölcstartalmú lekvárod így is besűrösödjön
- tartósítószer nélkül készítenéd
- dunsztolás nélkül készítenéd
Haas Quittin zselésítőszer eperlekvár készítéséhez 3x25 g
A csomagban 3 db Quittin zselésítőszer található eperlekvár készítéséhez.
A tasak tartalma 1,25 kg gyümölcshöz + 0,50 kg cukorhoz elegendő, melyből 1,75 kg lekvár készíthető. A kifejezetten eperlekvár készítéséhez kifejlesztett Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel a lekvár gyorsan elkészíthető, ezért kevésbé károsodik a gyümölcsök vitamintartalma, mint a hosszan tartó befőzési eljárások során. A lekvár lágyan kenhető marad, élénk színét pedig tartósan megőrzi.
Haas Quittin Bodzaszörp Tartósító 20 g
Bodzaszörp készítése Haas Quittin Bodzaszörp Tartósítóval:
Hozzávalók 4 l szörp készítéséhez: 1 tasak (20 g) Haas Bodzaszörp tartósítószer-keverék, 9-10 fej szép és ép bodzavirág, 3 liter víz, 3 felkarikázott citrom, 1,7 kg cukor, 60 db Haas Teaízesítő tabletta. Elkészítés: Forraljon fel 3 liter vizet 1,7 kg cukorral együtt, és kevergesse (oldódásig). A tűzről levéve adja hozzá a Haas Bodzaszörp tartósítószer-keveréket és a Haas teaízesítő tablettákat, majd ismételten kevergesse oldódásig. Az előzőleg megmosott bodzavirágot tegye egy megfelelő méretű edénybe. (Minél több bodzavirágot teszünk bele, annál intenzívebb lesz a szörp íze). Karikázza fel a jól megtisztított, kimagozott citromot, helyezze a bodzavirágokra, majd öntse rá a kihűlt szirupot. Az edényt fedje le és napfénytől védett hűvös helyen, naponta megkeverve 5 napig hagyja állni. 5 nap elteltével sűrű szűrőn szűrje át. Az előzőleg alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és zárja le. Tetszés szerinti hígításban fogyasztható.
Haas Quittin Pektin zselésítőanyag 20 g
A tasak tartalma 2,0 kg gyümölcshöz és 0,6-0,8 kg cukorhoz elegendő. A Haas Quittin Pektinnel a befőzési útmutató alapján elkészíthető lekvár tartósítószer nélkül is elkészíthető, a hagyományosan főzött lekvárokhoz viszonyítva kevesebb cukor hozzáadása elegendő.
Haas Quittin Főzés nélküli zselésítõszer 20 g
A tasak tartalma 250 g tisztított gyümölcshöz + 150 g cukorhoz elegendő.
Tescoma DELLA CASA befőttes üveg, 400 ml, 3 db
Tescoma DELLA CASA merőkanál befőttes üvegekhez
Tescoma DELLA CASA befőző tölcsér
Tescoma DELLA CASA befőttes üveg öntapadó matrica, 24 db
Tescoma DELLA CASA Fedő savanyításhoz
Tescoma DELLA CASA rács savanyításhoz
Burg Almaecet 1000 ml
Biológiai erjesztéssel készült, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Ecetsav tartalom:5 g/100 ml
Burg almaecet 500 ml
Biológiai erjesztéssel készült, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Ecetsav tartalom:5 g/100 ml
Burg Ételecet 10% 1000 ml
Biológiai erjesztéssel készült, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Ecetsav tartalom: 20 g/100 ml
Burg Ételecet 20% 1000 ml
Biológiai erjesztéssel készült, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Ecetsav tartalom: 20 g/100 ml
Burg Fehérborecet 1000 ml
Biológiai erjesztéssel készült, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Ecetsav tartalom:6 g/100 ml
Burg fehérborecet 500 ml
Biológiai erjesztéssel készült, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
Ecetsav tartalom:6 g/100 ml
Éden Prémium agar-agar 100 g
Éden Prémium aszkorbinsav 250 g
Az aszkorbinsav por a C-vitamin legtisztább koncentrált formája. A szervezet nem tárolja a C-vitamint, hanem azonnal felhasználja azt, ezért rendszeres bevitel javasolt. Az antioxidáns tulajdonsága révén segít a zöldségek és gyümölcsök barnulásának megakadályozásában, illetve javítja a tészták sütési tulajdonságait is. Segítségével könnyebb, nyújthatóbb állagú, sütés után kevésbé morzsolódó tésztát készíthetünk.
Éden Prémium pektin 100 g
Természetes zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. A pektin használatával kevesebb cukorral, rövidebb főzési idővel készíthetőek el a dzsemek, így ízük gyümölcsösebb marad, és a vitaminok, ásványi anyagok is kevésbé károsodnak. A tiszta pektin íztelen, szagtalan, amely vízzel keverve kocsonyaszerű, sűrű anyagot képez.
Paleolit Magozott Meggykonzerv Steviával
Magozott meggybefőtt, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz és édesítőszert (stevia).
Naturmind Aszkorbinsav 250 g
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. A C-vitamin gyorsan kiürül a szervezetből, mivel vízoldékony vitamin, ezért folyamatosan pótolnunk kell. Az aszkorbinsav felhasználható tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz) is. A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO).
Az aszkorbinsav ajánlott napi bevitele 80 mg.
N&Z Kókuszvirágcukor 1000 g
A kókuszpálma virágából nyerik ki a 100%-ban növényi édesítőt. A N&Z Kókuszvirágcukor minden alkalommal jellegzetes, karamellás ízélményt nyújt fogyasztójának.
Kávék, kakaók, koktélok és a legkülönbözőbb italok édesítésére is használhatja.
A N&Z Kókuszvirágcukor kellemesen édes íze minden készített ételét még finomabbá teszi. Cukrászati sütemények kedvelt alapanyaga, remekül használható karamellizálásra.
N&Z Kókuszvirágcukor 500 g
A kókuszpálma virágából nyerik ki a 100%-ban növényi édesítőt. A N&Z Kókuszvirágcukor minden alkalommal jellegzetes, karamellás ízélményt nyújt fogyasztójának.
Kávék, kakaók, koktélok és a legkülönbözőbb italok édesítésére is használhatja.
A N&Z Kókuszvirágcukor kellemesen édes íze minden készített ételét még finomabbá teszi. Cukrászati sütemények kedvelt alapanyaga, remekül használható karamellizálásra.
Naturmind kókuszvirágcukor 500 g
A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és ásványi anyagok is benne maradjanak a termékben, de mivel ezek kis mennyiségben vannak jelen nem ajánlott kizárólag ezekért fogyasztani. A kókuszvirágcukor egyedi, kissé melaszos íze és illata mindent, még a leghétköznapibb teát is különlegesen élvezetessé teszi. Ha már cukrot fogyasztunk, ez egy egészségesebb és természetesebb alternatívát nyújt.
Paleolit Aszkorbinsav (C-vitamin) 1 kg
Vízben oldódó, por alakú, tiszta L-aszkorbinsav (C-vitamin). Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként vérzékenység, ínysorvadás, izombántalmak, lassú sebgyógyulás, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság és gyulladások kialakulása figyelhető meg. A napi minimális C-vitamin szükséglet 60 mg, de ez csak ahhoz elég, hogy ne alakuljon ki skorbut.
Az aszkorbinsav fokozza szervezetünkben az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, melyek szembeszállnak a testünket megtámadó kórokozókkal, és fokozza a fehérvérsejtek működését. Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit.
Paleolit Aszkorbinsav (C-vitamin) 250 g
Vízben oldódó, por alakú, tiszta L-aszkorbinsav (C-vitamin). Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként vérzékenység, ínysorvadás, izombántalmak, lassú sebgyógyulás, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság és gyulladások kialakulása figyelhető meg. A napi minimális C-vitamin szükséglet 60 mg, de ez csak ahhoz elég, hogy ne alakuljon ki skorbut.
Az aszkorbinsav fokozza szervezetünkben az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, melyek szembeszállnak a testünket megtámadó kórokozókkal, és fokozza a fehérvérsejtek működését. Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit.
Paleolit Aszkorbinsav (C-vitamin) 25 kg
Vízben oldódó, por alakú, tiszta L-aszkorbinsav (C-vitamin). Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként vérzékenység, ínysorvadás, izombántalmak, lassú sebgyógyulás, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság és gyulladások kialakulása figyelhető meg. A napi minimális C-vitamin szükséglet 60 mg, de ez csak ahhoz elég, hogy ne alakuljon ki skorbut.
Az aszkorbinsav fokozza szervezetünkben az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, melyek szembeszállnak a testünket megtámadó kórokozókkal, és fokozza a fehérvérsejtek működését. Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit.
Paleolit Aszkorbinsav (C-vitamin) 400 g
Vízben oldódó, por alakú, tiszta L-aszkorbinsav (C-vitamin). Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Amennyiben ez nem történik meg, hiánytünetként vérzékenység, ínysorvadás, izombántalmak, lassú sebgyógyulás, a fertőzésekkel szembeni fogékonyság és gyulladások kialakulása figyelhető meg. A napi minimális C-vitamin szükséglet 60 mg, de ez csak ahhoz elég, hogy ne alakuljon ki skorbut.
Az aszkorbinsav fokozza szervezetünkben az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek számát, melyek szembeszállnak a testünket megtámadó kórokozókkal, és fokozza a fehérvérsejtek működését. Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, a nátha tüneteit.
Rege Csemegeuborka, steviás 6-9 cm 680 g
Steviával édesített csemegeuborka. Hőkezeléssel tartósítva.
Szafi Reform Aszkorbinsav (C-vitamin) 500 g
Az étkezési célokra használható aszkorbinsav nem más, mint a jól ismert C-vitamin. Antioxidáns tulajdonsága révén segít a zöldségek és gyümölcsök barnulásának megakadályozásában, illetve javítja a tészták sütési tulajdonságait is. Segítségével könnyebb, nyújthatóbb állagú, sütés után kevésbé morzsolódó tésztát készíthetünk.
Szafi Reform étkezési citromsav 500 g
Az étkezési citromsav egy antioxidáns hatású konyhai alapanyag, amely sokoldalúan felhasználható. Savanyító tulajdonságát a lekvárok, italok, sütemények készítésekor használhatjuk ki, de segít a zöldségek-gyümölcsök színének megőrzésében is, az oxidációs folyamatok okozta barnulás gátlásával.