Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.275 Ft
Menny.:db

A lisztkeverékből finom, karobos muffinok, piskóták és gofrik születhetnek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az így készült sütemények ízét és állagát még különlegesebbé tehetjük némi csokoládé, aszalvány vagy friss gyümölcs hozzáadásával. Vegánok, ételérzékenyek és kakaóbabra allergiások is bátran fogyaszthatják. A Szafi Free termékcsalád 2018-ban elnyerte az Év Terméke Díjat a gluténmentes alapanyagok kategóriában.

                             

Nem értékelt
Gyártó: Szafi Free
Raktárkészlet 1: Utolsó 5 db raktáron
Egységár: 2.274,78 Ft/kg
  
BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS​
MPL Csomagautomata: 1059 Ft
GLS Házhozszállítás: 1949 Ft
GLS Csomagpont: 1749 Ft
FOXPOST Csomagautomata: 1399 Ft
100% Magyar webáruház

Szafi Free karobos muffin és piskóta lisztkeverék 1000 g

Kiszerelés
1000g
2.275 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Szójamentes
  • Élesztőmentes
  • Kakaómentes
  • Kukorica-, burgonya - és rizsmentes
  • Hozzáadott cukor- és édesítőszermentes
  • Zsírszegény
  • Kelesztést nem igényel
  • Egyszerű, gyors receptek
  • Rostban gazdag
  • Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz
  • Tartósítószer-, mesterséges színezéktől- és ízfokozótól mentes

Karobos-gyümölcsös muffin recept:

Hozzávalók (12 db. gyümölcsös muffinhoz):

  • 250 g Szafi Free karobos muffin és piskóta lisztkeverék
  • 170 g langyos víz
  • 25 g 100%-os citromlé
  • 70 g por eritrit - vagy ennek megfelelő bármilyen porállagú édesítő/cukor
  • 250 g magozott és kinyomkodott meggy vagy málna/eper/magozott kinyomkodott cseresznye/ vagy bármilyen bogyós gyümölcs
  • 100 g reszelt hámozott alma/cukkini (ez elhagyható, csak a puhább állag miatt ajánlatos!)

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, fújjunk ki szilikonos muffin formákat olajsprayvel. (Papírformában nem ajánlatos sütni, mivel azok zsírszegény muffinok sütésére nem alkalmasak.)
  2. Egy tálba mérjük ki a vizet, majd a citromlevet, ehhez adjuk a porállagú édesítőt/cukrot, a reszelt almát/cukkinit és alaposan keverjük el.
  3. Ezután adjuk hozzá a karobos piskóta lisztkeveréket, és kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük krémesre, legvégén adjuk hozzá a jól kinyomkodott meggyet (vagy más gyümölcsöket), majd öntsük a formákba a sűrű krémet.
  4. Előmelegített sütőben 180 fokon 18-20 percig süssük alsó-felső sütési funkción. (a sütési idő változhat attól függően, hogy mennyire lédús a gyümölcs)
  5. Rácson hagyjuk kihűlni.

Megjegyzés:

  • A megadott recept a víz mellett a gyümölcsből származó folyadékkal is számol, így ha nem tudunk bele gyümölcsöt rakni 10-20 g vízzel pótolhatjuk annak nedvességtartalmát és kerülhetjük el a tészta szárazságát.
  • Porcukorral készítve, elegendő kb. 50 g porcukor is, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb.
  • A gyümölcsös muffint, vagy piskótát szobahőmérsékleten dobozban, vagy zacskóban tároljuk, úgy sokáig finom puha marad.

Összetevők:

  • Hajdinaliszt
  • Tápióka keményítő
  • Kölesliszt
  • 12% karobpor
  • Térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát)
  • Savanyúságot szabályzó anyag (citromsav)
  • Aroma (vanillin kristály)

Származási hely: Magyarország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

jellege lisztkeverék
Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben
Energia 1444 kJ / 341 kcal
Zsír 1,5 g
amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát 70,8 g
amelyből cukrok* 4,8 g
Rost 8,5 g
Fehérje 6,8 g
0,19 g
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Tárolás száraz, hűvös, helyen
Az oldal tetejére