Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.309 Ft
Menny.:db

A növényi fasírt ideális választás húsmentes napokra. Az alapporral gyorsan és egyszerűen készíthetünk növényi fehérjében gazdag, vegán fasírtokat. Remek választás azoknak, akik nem ehetnek tojást, tejet és glutént.

Nem értékelt
Gyártó: Szafi Free
Raktárkészlet 1: Utolsó 6 db raktáron
Egységár: 4.363,33 Ft/kg
  
BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS​
SAMEDAY Házhozszállítás: 1349 Ft
GLS Házhozszállítás: 1599 Ft
GLS Csomagpont: 1399 Ft
FOXPOST Csomagautomata: 999 Ft
100% Magyar webáruház

Szafi Free vegán proteines fasírt alappor 300 g

Kiszerelés
300g
1.309 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Mit érdemes tudni róla?

  • Vegán
  • Élelmi rostban és fehérjében gazdag
  • Minimális olajat szív csak magába
  • Gyorsan elkészíthető
  • Zsírszegény
  • Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz
  • Hozzáadott cukortól mentes
  • Hozzáadott olajtól mentes
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Szójamentes
  • Élesztőmentes
  • Kukorica-, burgonya - és rizsmentes

Répás növényi fasírt recept

Hozzávalók:

  • 100 g Szafi Free vegán proteines fasírt alappor
  • 1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)
  • 65 g aprított (vagy reszelt) répa
  • 5 g friss aprított petrezselyemlevél
  • 10 g citromlé
  • 80 g víz
  • Sütéshez: kókuszolaj

Elkészítés:

  1. Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdet).
  2. Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.
  3. Pihentessük 15 percig.
  4. Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat.
  5. Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5-2,5 percig süssük a fasírtokat.
  6. Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.

Összetevők:

  • Hajdinaliszt
  • 18% rizscsíra-fehérje
  • Tápiókakeményítő
  • Kölesliszt
  • Bambuszrost
  • Útifűmaghéj liszt
  • Szárított vöröshagyma
  • Étkezési só
  • Piros fűszerpaprika
  • Curry
  • Fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors)
  • Petrezselyem
  • Feketebors
  • Zsálya
  • Kakukkfű
  • Oregánó
  • Rozmaring
  • Szerencsendió virág
  • Térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát)
  • Savanyúágot szabályozó anyag (citromsav)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

jellege poralap
Átlagos tápérték 100 g fasírt alapporban
Energia 1471 kJ / 348 kcal
Zsír 3,2 g
amelyből telített zsírsavak 0,8 g
Szénhidrát 54,0 g
amelyből cukrok* 2,5 g
Rost 9,7 g
Fehérje 21,0 g
2,21 g
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
A következő allergéneket tartalmazza a termék szezámmag, mustármag, zeller, diófélék, szulfitok, csillagfürt
Tárolás száraz, hűvös helyen
Az oldal tetejére